U trendu

Fotografija koja je zaludela internet: Rivs otkrio tajnu o „tužnom Kijanu“ (foto)

Glumac Kijanu Rivs (57) u emisiji “The Late Show“ kod Stivena Kolbera progovorio je o pozadini i stvarnim događajima vezanima za fotografiju na kojoj sedi na klupi, a koja je postala planetarni mim.

Glumac na fotografiji sedi i jede sendvič, a posebno se ističe njegovo tužno lice zbog čega su fotografiju mnogi nazvali i “tužni Kijanu“.

Slavni voditelj glumca je upitao šta misli zašto je tolika inspiracija za mimove, a Rivs je priznao da nema pojma.

– Pa samo jedem sendvič! Bio sam gladan i u svojim mislima – objasnio je Kijanu, a Kolber je zaključio da je to sigurno zbog glumčevog unikatnog karaktera.

Ovaj mim korišćen je u stripu BRZRKR čiji je autor Rivs, a strip je objavljen nedavno. Ilustrator stripa Ron Garni uvrstio je ovaj detalj bez njegovog znanja, otkrio je Kijanu u emisiji.

Inače, glumčeva unikatnost ističe se baš u njegovoj skromnosti. Iako zarađuje milione, retko za sebe zadržava novac: ne živi u vili, ne odlazi na luksuzna putovanja ili tretmane. Većinu svoje zarade daruje u humanitarne svrhe i pomaže ljudima koji nemaju. Mnoge posebno iznenađuje i to što glumca mogu sresti u javnom prevozu jer on na taj način putuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar