U trendu

„Fred Claus“ u bioskopima

Na šestom mestu liste našao se film „Fred Claus“, koji je debitovao prve nedelje novembra. U ovom filmu reditelja Dejvida Dobkina (David Dobkin) glavne uloge poverene su Vinsu Vonu (Vince Vaughn), Polu Đamatiju (Paul Giamatti), Mirandi Ričardson (Miranda Richardson), Rejčel Vajz (Rachel Weisz), Keti Bejts (Kathy Bates), Elizabet Benks (Elizabeth Banks) i Ludakrisu (Ludacris).
Fred Klaus je ceo svoj život proveo u bratovljevoj senci. Naime, njegov brat je Deda Mraz (Nick Claus). Fred je godinama pokušavao, ali nikada nije uspeo da dostigne svog mlađeg brata Nikolasa, koji je uvek savršen i pravi svetac. Nikolas je postao pravi dobročinitelj, dok je Fred njegova sušta suprotnost. Iako Nikolasova gospođa Klaus negoduje, on odlučuje da pomogne starijem bratu i poziva ga da živi s njima.
Na sedmom mestu liste debitovao je film „August Rush“, o kome smo nedavno pisali u članku „Glumci lako postaju muzičari“ u okviru rubrike Filmske vesti. Na osmom mestu je „Američki gangster“ („American Gangster“), koji će u domaćim bioskopima debitovati u januaru.
Deveto mesto zauzeo je film „The Mist“ Frenka Darabonta, adaptacija novele Stivena Kinga. Više o ovom filmu pročitajte takođe u rubrici Filmske vesti, u članku „Darabont ponovo adaptirao Kinga“.
Na desetom mestu liste je film koji je debitovao druge nedelje novembra – „Mr. Magorium’s Wonder Emporium“. Do poslednjeg časa proteklog vikenda bilo je neizvesno koji će film zauzeti deset mesto i ovaj film je za nijansu odneo prevlast nad filmom „No Country for Old Men“.
U filmu „Mr. Magorium’s Wonder Emporium“ Zaka Helma (Zach Helm) glavne uloge poverene su Dastinu Hofmanu (Dustin Hoffman), Natali Portman (Natalie Portman) i Džejsonu Bejtmanu (Jason Bateman).
Moli Mahoni (Portman) je čudna i nesigurna menadžerka radnje „Mr. Magorium’s Wonder Emporium“, neobične i najfantastičnije prodavnice igračaka na svetu. A onda gospodin Magorium, ekscentrični vlasnik radnje (Hofman), kome su 243 godine, odlučuje da njoj ostavi radnju u nasleđe. Tmurna i zlokobna promena počinje da se dešava u nekada prelepoj prodavnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.