U trendu

Glumica objavila fotografiju sa Đokovićem uz potresnu poruku: „Bilo je tako tužno vreme“

Poznata australijska glumica Rebel Vilson, prisetila se svoje borbe sa kilažom, ali i fotografije sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

Slavna komičarka se tokom lokdauna posvetila svom zdravlju i potpuno promenila svoje navike što je rezultiralo gubitkom skoro 40 kilograma i danas Rebel izgleda, ali i oseća se bolje nego ikad, što često ističe na društvenim mrežama.

Ipak, prisetila se duge borbe sa viškom kilograma i to jednom fotografijom na kojoj pozira sa najboljim teniserom sveta, nastaloj tokom humanitarnog meča na Australijan openu.

Simpatična glumica je u objavi takođe tagovala srpskog tenisera i napisala da je „tako dobar momak“.

„U redu, pa znam da obično objavljujem laskave fotografije sebe … ali pronašla sam ovu staru fotografiju u svom mejlu i rekla: vau! Sećam se da je to bilo kada sam bila najnezdravija – imala sam višak kilograma i previše se prepuštala nezdravoj hrani. Koristila sam hranu za otupljivanje emocija. Moj otac je preminuo od srčanog udara i bilo je tako tužno vreme. Nisam imala visoko mišljenje o sebi i nisam cenila sebe kako je trebalo“.

„Zanimljivo je da se i dalje smejem i pokušavam da budem aktivna – ovo je uslikano na dobrotvornom teniskom turniru (p.s. @djokernole je tako dobar momak) – uprkos tome što osećam veliku bol u tom trenutku. Sad se osvrćem na tu devojku i tako sam ponosna na ono što je postala i postigla. I samo sam htela da pošaljem ohrabrenje svima koji se bore sa težinom ili telesnim problemima ili emocionalnom ishranom. Osećam vas. Znam kako je to. Ali nikada nije kasno da počnete da se usavršavate i pokušate da budete najbolja verzija sebe. To nije trka i nije takmičenje – radi se o tome da poštujete sebe i radite ono što je najbolje za VAS. Dakle, ako ste napolju i čitate ovo danas, samo sam htela da kažem: nasmešite se i pokušajte da budete aktivni! Volim vas ljudi“, napisala je glumica u objavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.