Holandija pobednik Evrosonga, naša Nevena odlična (video)

Sinoć je održano finale ovogodišnje „Evrovizije“, a pobedu je odnela Holandija, čiji predstavnik Dankan Lorens je oduševio Evropu, pa je nakon sabiranja glasova žirija i publike izbio na prvo mesto na tabeli.

Do samog kraja glasanja bilo je neizvesno koja država će odneti pobedu na „Evroviziji“, a voditelji su naposletku saopštili da je Dankan iz Holandije pobednik, sa pesmom „Arcade“, prenose mediji.

Predstavnica Srbije, Nevena Božović, završila je takmičenje na 17. mestu, a među prvih deset našli su se: Holandija, Italija, Rusija, Švajcarska, Norveška, Švedska, Azerbejdžan, Severna Makedonija, Australija i Island.

Holandija je dobila ukupno 492 poena i osvojila prvo mesto, prenose mediji. Srbija je sa osvojenih 92 poena na 17. mestu tabele.

Odmah iza nje su Italija sa 465 poena, zatim Rusija koja je osvojila 369 poena i treće mesto.

Odličan utisak ostavila je pesma Severne Makedonije koja je dugo bila na vrhu, ali je ipak nakon završenog glasanja žirija završila na 8, mestu.

Nevena Božović predstavila se 23. na Evrovizijskom takmičenju i zablistala u punom sjaju. Naša predstavnica izašla je nasmejana na scenu,  a kako je rasla emocija tako je i ona bivala sve opuštenija.

Božovićeva je u jednom momentu imala oči pune suza, a ono što je bilo sigurno to je da je pevačica dala celu sebe kako bi Srbiju predstavila u najboljem svetlu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.