U trendu

I dalje je prava bomba: Sećate li se Kasandre? (foto)

Svi je se sećaju, a evo kako izgleda danas!

Ekspanzija latino američkih serija u Srbiji se desila 1997. godine, ali je od svih najveća pomama bila za „Kasandrom“. Milionska gledanost ove serije svake večeri je za male ekrane prikovala ljubitelje pitkih priča, a kovrdžava lepotica našla se čak i na mirišljavim papirićima koje su školarci razmenjivali na odmorima.

Album sa sličicama na kojima su kadrovi iz serije prodavao se u tiražima skoro jednakim kao štampa, a oni koji su uspeli da ga popune bili su prave face u školi i među drugaricama.

Oni malo stariji bavili su ozbiljno likom i delom čuvene Kasandre, koja je silom prilika u seriji bila privedena i završila u zatvoru. Ubeđeni da ono što gledaju na televiziji se stvarno dešava, pojedini Srbi pisali su peticiju da se nevina devojka pusti na slobodu.

Ni repriza ove serije u kojoj su Kasandra, Dorinda, Ignasio i Randu bili glavni akteri nije imala ništa manju gledanost. A onda su došli neki novi likovi, pa je Koraima Tores zaboravljena. Danas je ne biste ni prepoznali. Čuvenih kovrdža nema više, a iako je prošlo 27 godina od kada je snimila seriju, za nju je vreme stalo.

Iako gazi petu deceniju, glumica ima savršeno izvajano telo, a lice kao tri decenije mlađe devojke. Estetske operacije nije radila, ali je odlučila da bude negovana.

Život u prirodi i stalni trenizi učinili su da i posle porođaja ima pločice na stomaku.

Koraima živi u Venecueli, gde je udata za kolegu Nikolasa Montera, sa kojim ima jedno dete. Posvetila se više snimanju filmova, nego serija pa njena dela više ne stižu na naše tržište.

Podsećanja radi, ona je u jednom trenutku sa suprugom posetila Beograd i tada je bila iznenađenja koliko je poznata na ovim prostorima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.