Ikona stila: Kraljica Leticija u haljini koju je pre 40 godina nosila njena svekrva

U modi, kao i u životu, postoje stvari koje nemaju rok trajanja, jer su klasične i mogu se nositi više od jednog puta. U njih vredi uložiti novac, a čini se da bivša kraljica Španije Sofija i te kako dobro poznaje ovu tezu. Naime, kraljica Leticija povremeno u zvaničnim pojavljivanjima ponese model svoje prethodnice, koja je ujedno i njena svekrva.

Tako je nedavno odlučila da oživi nežnoroze haljinu sa motivom maslačka, koja podseća na komplet. Gornji deo je efektan zbog izvezenih metalik šljokica, dok je donji u formi plisirane suknje, koja fino prati liniju tela. Kraljica Leticija ovoga puta modno izdanje ispratila je kosom svezanom u rep i gotovo neprimetnom šminkom. Šminkerka je istakla njen pogled odabirom senke tamno crvene nijanse.

Ukoliko se osvrnemo na trendove za aktuelnu sezonu, primetićemo da je midi dužina i dalje veoma zastupljena. Pohvale na račun akterke današnje priče odnose se i na zagasitu šminku, koja sjajno pristaje damama svetlih očiju, bile one plave, zelene ili smeđe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.