U trendu

Irina ponovo zaljubljena: Bredli Kupera zamenila ovim frajerom (foto)

Pre skoro dva meseca ruska manekenka Irina Šajk prvi put se u javnosti pojavila s misterioznim muškarcem. Iako su tada započela šuškanja o mogućoj vezi, lepa Ruskinja to nije potvrdila.

Međutim, sada se ponovno pojavila s tim istim muškarcem u Njujorku, a njih dvoje su sa osmehom na licu izašli iz jednog hotela i automobilom se uputili u nepoznatom smeru.

View this post on Instagram

Irina Shayk @irinashayk #irinashayk

A post shared by Choco❦ (@choco_10xx) on

Uprkos tome što je nekoliko puta u poslednje vreme izjavljivala da nije spremna za novog muškarca i da je fokusirana samo na ćerkicu, fotografije Irine i nepoznatog muškarca ipak pokazuju suprotno.

Baš kao i ranije, manakenka je pokazala koliko uživa u njegovom društvu. U ležernom izdanju, prošetali su ulicama i time dokazali da se više ne skrivaju.

View this post on Instagram

2019/11/20 #irinashayk credit:FSOutfits 😍😍😍

A post shared by @Wu (@1018875309w) on

Podsetimo, početkom juna ove godine u javnosti je odeknula vest da su 33-godišnja Ruskinja i 11 godina stariji Bredli prekinuti četvorogodišnju vezu u kojoj su dobili dvogodišnju ćerkicu Leu De.

Iako mnogi nagađaju da je Irina ostavila glumca zbog njegovog izrazito bliskog odnosa s Lejdi Gagom, niko od glavnih aktera nije otkrio pravi razlog raskida.