U trendu

Irina se preko Kanjea sveti Kim Kardašijan zbog Ronalda (foto)

Pre Bredlija Kupera sa kojim je dobila ćerku, manekenka Irina Šajk bila je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a zajedno su proveli čak pet godina. U tom periodu Ronaldo je čak dvaput uhvaćen sa Kim Kardašijan.

Sve je bilo bajkovito, a onda je odjednom svetskim medijima odeknula vest da su raskinuli, te da je za sve kriva Ronaldova mama koja se mešala u njihovu vezu. Kristijano je jako vezan za svoju majku, a Irina navodno nije mogla da se nosi sa tim.

Upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete Kim Kardašijan. Ubrzo su krenula „šuškanja“ o ljubavnom odnosu s obzirom na to da su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se zvezde ljube, ali vezu nikad nisu potvrdili.

Nakon prekida s Irinom, 2016., Ronaldo i Kim opet su uhvaćeni zajedno na koncertu Dženifer Lopez. Ipak, nikada nije potvrđeno da li je bila reč samo o kratkoj avanturi ili ozbiljnijoj vezi.

Podsetimo, jedan od najpoznatijih repera na svetu Kanje Vest i Irina uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Provansom, gde su proslavili njegov rođendan. Već se danima priča o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje.

Kanje je, inače, nedavno prestao da prati Kim Kardašijan i njene sestre na Tviteru. Kim, Kortni i Kloi na crnoj su listi bez obzira na to što su mu početkom ove nedelje na društvenim mrežama čestitale rođendan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.