U trendu

Izdržavali smo je 20 godina: Vanesa Brajant se posvađala s majkom zbog novca (foto)

Vanesa Brajant oštro je odgovorila na optužbe svoje majke Sofije Ubierta Lejn nakon što je ova u nedavnom intervjuu rekla da je ćerka izbacila iz kuće nakon tragične smrti Kobija Brajanta i Đijane Brajant, koji su početkom godine nastradali u helikopterskoj nesreći.

– Rekla mi: „Moraš da odeš iz kuće“. Takođe mi je rekla da želi svoj auto i to odmah, otkrila je Sofija u intervjuu tokom kog je i zaplakala.

Vanesa je danas objavila saopštenje u kome odgovara na majčine tvrdnje.

– Moj suprug i moja ćerka su iznenada preminuli, a moja majka je imala obraza da gostuje u televizijskoj emisiji tokom koje je negativno govorila o meni dok je lila suze zbog automobila i kuće koji nisu na njeno ime – navodi u saopštenju i dodaje:

– Skinula je sav svoj dijamantski nakit, ispraznila stan koji sam joj obezbedila i sklonila nameštaj da bi izgledalo kao da nema moju finansijsku podršku. A moj suprug i ja smo je izdržavali proteklih 20 godina, a to sam i nastavila, uz njen mesečni džeparac – objasnila je Vanesa svoju stranu priče.

Kobijeva udovica je dodala i da njena majka „nije bila fizički prisutna niti pružila emotivnu podršku njenim ćerkama niti njoj“ nakon stravične tragedije koja se dogodila krajem januara.

– Sada vidim šta je mojoj majci najbitnije i to je i više nego bolno. Nadam se samo da će se priča o našem privatnom odnosu ovde završiti – rekla je u saopštenju Vanesa Brajant.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.