Jusein Bolt postavio novi rekord na Mikonosu (video)

Poznati atletičar Jusein Bolt proslavio je kraj svoje karijere na veoma luksuzan način. Sprinter je poveo ekipu na svoje omiljeno ostrvo Mikonos, a u klubu “Nammos“ je takođe oborio rekord – u visini računa.

Kako piše grčki list “Proto thema“, atletičar čije se bogatstvo procenjuje na 30 miliona dolara stigao je na Mikonos gde je postavio još jedan rekord – račun je platio čak 88 hiljada evra!

“U sredu popodne u Namosu svuda su se nalazile flaše šampanjca, a Bolt je izveo poslednju i najteatralniju predstavu“, piše list dodajući da je najveći šok bio račun na kraju večeri.

Bolt i društvo su jeli i pili samo najfinije stvari, a najjeftinija flaša šampanjca u tom lokalu je 120 evra i služi se u zaštićenoj kutiji koja se otvara pred gostima. Jedan poznati grčki DJ puštao je muziku i pozvao je Bolta da zapeva ne sluteći da će atletičar odrepovati celu pesmu.

Za samo prvih sat vremena sa svoja tri pijatelja tri flaše Dom Perinjona Rose iz 2002. godine, čija je ukupna vrednost 75 hiljada evra, a onda su naručili po još jednu flašicu koja košta po 1.100 evra! Zapravo, ostatak vremena Bolt je pokušavao da se otrezni, a sa ekipom je poslednji napustio lokal. Jusein je tada izvadio crnu American Express karticu sa koje je skinuto 88.362 evra, prenosi list koji poseduje i fotografiju, do sada neviđenog, računa u ovom lokalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.