U trendu

Kako izgleda stomak Džej Lo kada je paparaci uhvate nespremnu (foto)

Latino diva Dženifer Lopez ovoga leta napunila je 52 godine, ali ova lepotica stari kao vino, a žene širom sveta dive se njenoj figuri i prirodnoj lepoti.

Osim zdrave ishrane i redovnog odlaska u teretanu, Džej Lo poslednjih par meseci posebno blista zbog nove-stare ljubavi.

Gotovo 18 godina nakon iznenadnog prekida veridbe, Ben Aflek ponovo je ušao u njen život, a ona dugo vremena nije bila ovako srećna. Talentovana lepotica s godinama se ne skida s trona jedne od najvećih zvezda današnjice, a svet osvaja i svojom kozmetičkom linijom kojoj je sama najbolja reklama.

Iako se pevačica kune u glavni sastojak linije, maslinovo ulje, poslednjih meseci sve je više onih koji tvrde da je vreme da prizna da koristi botoks i filere, kao i većina slavnih dama.

Međutim, najnovije fotografije latino dive sva ova šuškanja bacaju u vodu. Paparaci su je fotografisali prilikom  odlaska u plesni studio u Los Anđelesu, a u običnoj trenerci, što nije jednostavno, Dženifer je pokazala da izgleda kao milion dolara. Kratki top otkrio je njen isklesani stomak, što je još jedan dokaz da joj godine ne mogu ništa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.