U trendu

Kao porculanska lutka: Još jedna glumica preterala sa estetskim zahvatima (foto)

Svaki put kada se pojavi u javnosti Nikol Kidman kao da izgleda sve mlađe i mlađe iako je nedavno proslavila svoj 52. rođendan, njeno lice je bez ijedne bore, kao kod porcelanske lutke.

Kada se zvezda Mulen Ruža pojavila se na međunarodnoj dodeli nagrada Taormina Arte na Siciliji, gde je bila jedna od dobitnica, svima je, ponovo, za oko zapao njen izgled.

Naime, malo ko nije primetio da glumica izgleda neobično mladoliko za svoje godine, i da joj je lice previše zategnuto pa su je neki skoro jedva i prepoznali.

Inače, još 2007. godine Nikole je demantovala bilo kakve estetske zahvate i korekcije i tvrdila da je njen blistav ten rezultat zdravog načina života.

„Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim samo zaštitnu krema za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu da kažem“ izjavila je tada za Marie Clarie.

Međutim, samo četiri godine kasnije priznala je da odlazi na injekcije botoksa u intervjuu za nemački magazin TV movie.

„Isprobala sam mnogo stvari, ali osim sporta i dobre ishrane, malo toga daje rezultate. Čak sam probala botoks, ali nije mi se dopalo kako mi je lica izgledalo nakon tretmana. Više ga ne koristim i mogu ponovo da pomeram čelo“, izjavila je svojevremeno Kidmanova.

Nikol je danas u braku s 51-godišnjim muzičarem Kit Urbanom, a nedavno su proslavili 13. godišnjicu. Zajedno imaju dve ćerke, 11-godišnju Sandej Rouz i 8-godišnju Fejt Margaret. Nikol je majka i dvoje dece koje je usvojila tokom braka sa bivšim suprugom Tomom Kruzom, 26-godišnje Izabele i 24-godišnjeg Konora, sa kojima ne komunicira zbog njihove pripadnosti Sajentološkoj crkvi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.