U trendu

Kao u „filmovima za odrasle“: Džej Lo i Šakira uzburkale javnost nastupima tokom finala Superbola (video)

Porodice širom Amerike, piše CNN, okupile su se tokom finala Superbola, a onda je došlo poluvreme, tokom kojeg su, kako se navodi „pevačice igrale na šipkama za striptiz, tverkovale, a njihovo ponašanje je konstantno imalo seksualnu konotaciju“.

U pojedinim pritužbama se navodi da su roditelji dece posebno „zgroženi“ jer su mališani imali priliku da „gledaju pornografski sadržaj“. U drugim pritužbama se otišlo čak dotle da je navedeno da taj sadržaj „podstiče na trgovinu seksom“, prenosi B92.net.

Pojedini su bili uznemireni što nije bilo upozorenja pre početka šoua da se radi o sadržaju koji nije prikladan za decu.

„Program je bio manje muzički, a više kao nastup u stiptiz klubu“, još jedan je od komentara, dok se u drugom navodi:

„Nastup Dženifer Lopez na poluvremenu Superbola je bio neverovatno eksplicitan i potpuno neprihvatljiv za događaj koji gledaju porodice, uključujući i decu. Morala sam da kažem svojoj deci da napuste sobu kako ne bi bili izloženi nečemu što ne treba da vide“.

Pevačice se nisu obraćale javnosti povodom ovih komentara. Džej Lo je fanovima na Instagram profilu poručila da nastavlja da radi i da se vraća u studio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.