Kejt Midlton crvenom haljinom posle porođaja odala počast princezi Dajani (foto)

Kejt Midlton i Princ Vilijam juče su treći put postali roditelji i vojvotkinja je na svet donela dečaka, koji nosi titulu njegovo kraljevsko visočanstvo, princ od Kembridža. Mnogi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta će Kejt obući kada se pojavi pred vratima londonske bolnice St. Mary.

ทำไมต้องชุดนี้ ! ฉลองพระองค์เดรสความยาวคลุมพระชานุสีแดงสดนี้เป็นฝีมือการออกแบบของดีไซเนอร์ที่ดัชเชสเคตทรงโปรดอย่าง Jenny Packham ซึ่งที่ทรงเลือกฉลองพระองค์เดรสสีแดงนี้เพื่อเป็นการระลึกถึงเจ้าหญิงไดอาน่า พระมารดาในดยุคแห่งเคมบริดจ์ที่สิ้นพระชนม์ไปเมื่อปี 1997 โดยในครั้งที่เจ้าหญิงไดอาน่ามีพระประสูติกาลพระโอรสคือเจ้าชายแฮร์รี่ในเดือนกันยายนปี 1984 นั้น ทรงฉลองพระองค์เดรสสีแดงยาวปกสีขาวในลักษะณะเดียวกัน และไม่ใช่เพียงครั้งเดียวเท่านั้น เมื่อเดือนกรกฎาคมปี 2013 ซึ่งดัชเสชเคตมีพระประสูติกาลเจ้าชายจอร์จนั้น ก็ทรงเลือกฉลองพระองค์เดรสีฟ้าอ่อนลายจุด เพื่อให้ทรงคล้ายคลึงกับฉลองพระองค์ของเจ้าหญิงไดอาน่าในวันที่เสด็จออก ณ โรงพยาบาลเซนต์แมรีเพื่อปรากฏพระองค์ต่อหน้าสาธารณชนหลังมีพระประสูติกาลเจ้าชายวิลเลี่ยม ในเดือนมิถุนายนปี 1982 เช่นกัน #Hellomagazinethailand #Hellothupdate #Royal #Royalstyle #DuchessKate #Tribute #PrincessDiana

A post shared by HELLO! Magazine Thailand (@helloth_official) on

Odabirom modela u crvenoj boji sa belom kragnom još jednom je u modnom smislu odala počast preminuloj princezi Dajani, koja je 1984. godine princa Harija svetu predstavila, takođe, odevena u crvenu haljinu.

Stanovnici Velike Britanije sa oduševljenjem su pozdravili izbor haljine vojvotkinje, koja je još jednom pokazala koliko ceni i poštuje pokojnu majku svog supruga, a i ranije joj je u nekoliko navrata odavala počast izborom odeće i nakita.

Kada je rodila princa Džordža, Kejt je iz bolnice izašla u šarmantnoj mini haljini svetloplave boje sa belim tufnicama. Nakon rođenja princeze Šarlot, vojvotkinja je izabrala belu haljinu ravnog kroja sa tri četvrt rukavima ukrašenu žutim cvetićima. Uz elegantnu haljinicu noisla je, kao i juče, salonke bež boje.

1 komentar
  1. Miron

    Bože, romantike…rodio se još jedan naslijednik familije koja vjekovima pljačka planetu i izaziva ratove sa hiljadama mrtvih …

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike