U trendu

Klupko se odmotava – holivudskog glumca optužuju za perverzije: „Gurao mi je prste u guzu“ (foto)

Lepo je neko rekao početkom nedelje da je otkrivanje svih opscenosti slavnog producenta Harvija Vajnštajna samo „vrh ledenog brega“ prema onome kroz šta prolaze radnice u Holivudu.

Glumice, šminkerke, manekenke, scenografi, kostimografkinje, sve one polako ali sigurno ovih dana po društvenim mrežama iznose raznorazne „prljavštine“ koje su u karijeri doživljavale od daleko poznatijih kolega.

Nakon što je Harvi Vajnštajn priznao šta je radio mladim glumicama, zbog čega ga je i supruga ostavila posle 10 godina braka, ispostavilo se da je slične stvari činio i glumac Ben Aflek.

Godinama unazad za Afleka se zna da je sklon raznim porocima (poput kocke i alkohola) i seksualnim avanturama van braka sa Dženifer Garner.

Sada je otkriveno da je kroz karijeru voleo da pipka tamo gde mu nije bilo dozvoljeno.

https://www.instagram.com/p/BVN0vXUFJlc/?hl=en&taken-by=amtendler

Šminkerka Anamari Tendler je na Tviteru napisala šta je proživela da ovim umetnikom.

„I ja bi želela da mi se Ben Aflek izvini. Na dodeli Zlatnih globusa 2014. zgrabio me je za guzu. Hodao je pored mene, zgrabio me i gurnuo prst između nogu. Želeo je da izgleda kako je sve bilo slučajno, ali sam osetila da je imao plan“, napisala je Tendler.

Zvezda serije „One tree hill“ Hilari Barton (35) otkrila je u utorak da je Aflek u nekoliko navrata spopadao a jednom ju je, tobože slučajno, uhvatio za grudi.

„Imala sam samo 21 godinu. Nisam ništa znala, bila sam dete“, napisala je ova glumica, inače supruga Džefrija Dina Morgana, zvezde serije „Okružen mrtvima“.

Ben Aflek javno se juče izvinio što je hvatao Hilari tamo gde nije smeo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar