U trendu

Koža od glave do pete: Još jedno savršeno izdanje Melanije Tramp

Melanija Tramp odbrojava poslednje dane u ulozi prve dame SAD – a njeni autfiti su i dalje bez premca.

Melanija će nam sigurno nedostajati u modnom smislu – njene odevne kombinacije uvek su bile elegantne, skladne, često provokativne i zagonetne…

Naravno, pomaže joj to što je jedna od najlepših prvih dama u istoriji SAD, ali Melanija bez sumnje ima odličan ukus kada je reč o odeći.

Izgledala je senzacionalno u crvenom kožnom kaputu britanskog dizajnera Aleksandra Mekvina, dok je sa svojim suprugom učestvovala na mitingu u Džordžiji.

Njen kožni vatra crveni mantil je savršeno skrojen za Melanijinu figuru, a košta vrtoglavih 6.200 dolara. Ispod mantila, koji je prikazan na poslednjoj Aleksandra Mekvina reviji za sezonu jesen/zima u Parizu, Melanija je nosila jednostavnu, klasičnu crnu haljinu dugih rukava.

Pokazala je da je pravi majstor u zaokruživanju autfita odabravši salonke svog omiljenog dizajnera cipela, čuvenog Španca Manola Blanika. Ove cipele u smelom zebra printu bile su odličan kontrast crvenoj koži. Koštaju 875 dolara.

Melanijin stilista Herv Pjere prethodno je otkrio da prva dama svoju odeću ne pozajmljuje od dizajnera i da svaki komad zapravo kupuje – čak i kada namerava da ga u javnosti nosi samo jednom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.