U trendu

Kraj ljubavi „najlepšeg para šoubiznisa“ (foto)

Jedna od najlepših voditeljki sveta Dileta Leota i poznati turski glumac Džan Jaman, koji je nedavno posetio Beograd, raskinuli su, uprkos tome što je par najavljivao venčanje.

Iako ova informacija nije zvanično potvrđena, italijanski mediji su uvereni da je istinita, a nekoliko stvari dokazuje da je zanosna Italijanka koju fudbalski navijači svakog vikenda gledaju putem TV ekrana – ponovo slobodna.

Dileta Leota je ove godine bila deo raznih priča – od toga da je Novu godinu provela sa Zlatanom Ibrahimovićem, do toga da je bila u tajnoj vezi sa sinom predsednika Rome. A onda se pojavio Džan Jaman, koji ju je prošlog leta i zaprosio.

– U međuvremenu, popularnost njih dvoje je naglo porasla, ali očigledno da fanovi turskog glumca nikad nisu verovali u ovu njihovu priču – piše “Dandolo”, a prenosi Mondo.

Potom su Dileta i Džan otišli u Tursku da upoznaju njegovu porodicu, a izgleda da su od tada stvari među njima zahladnele. U Italiji su već bili sumnjičavi zašto je Dileta 30. rođendan slavila bez njega.

– Par je proveo svaki mogući trenutak zajedno, a onda su se udaljili. Drastično. Oni su od avgusta bili na zasebnim odmorima, a više i ne dele fotografije na kojima su zajedno – piše isti list.

Navodno su njih dvoje krenuli različitim putevima, čak se i piše da je Jaman slab na Moran Atijas, poznatu izraelsku manekenku i voditeljku. Sada čekamo da se njih dvoje oglase…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.