U trendu

Lejdi Gaga i Bredli Kuper su se ljubili? Ova fotografija ih je razotkrila (foto)

Posle premijere filma „Zvezda je rođena“, a naročito nakon emotivnog nastupa na dodeli Oskara, svi pričaju o navodnoj romansi između Lejdi Gage i Bredlija Kupera.

Par je zajedno promovisao film u kojem glume ljubavni par i tokom brojnih premijera kojima su prisustvovali, svi su primetili koliko su bliski i počelo je da se nagađa da hemija između glumca i pevačice nije bila samo za filmsko platno,  već da se prenela i iza kamera.

Posle nastupa o keme i dalje priča ceo svet, Gagu na Instagramu, navodno, prestala da prati Kuperova dugogodišnja partnerka Irina Šajk, a nedavno je otkriveno i da je Lejdi Gaga raskinula veridbu. Sada su obožavaoci pevačice pronašli novi  dokaz koji baca sumnju na prirodu njene veze sa Bredlijem.

Naime, iskopali su fotografiju koja je snimljena prošle godine u septembru i na njoj se na bradi Bredli Kupera vidi ruž koji je tada nosila Gaga.

Da li se pevačica i glumac zaista ljubili pa je njemu ostao ruž na bradi, ili je Gaga promašila Bredlijev obraz i ostavila trag karmina na bradi, možda ćemo i saznati uskoro.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar