U trendu

Lepa kao boginja: Evo kako izgleda ćerka Andrijane Lime i Marka Jarića (foto)

Ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime, Valentina, izrasla je u prelepu devojčicu.

Starija ćerka koju su nekadašnju košarkaš i brazilski supermodel dobili 2009. godine od oca je nasledila ljubav prema sportu, iako umesto košarke više voli fudbal, a od majke vanserijsku lepotu.

Valentina i Sijena postale su spona među svojim roditeljima, koji su se 2014. godine razveli, ali su zadržali izuzetno dobar prijateljski odnos. Posvećeni, brižni i puni ljubavi roditelji uživaju u svakom trenutku odrastanja svojih devojčica. A dvanaestogodišnja Valentina prava je mezimica svog oca koji s vremena na vreme zajedničke trenutke sa ćerkom deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime oduševila je pratioce svog oca na poslednjoj fotografiji koju je objavio na svom Instagramu, a glavni utisak, koji su mnogi stekli je činjenica da će Valentina izrasti u devojku čija će lepota zaseniti i lepotu njene majke, što se godinama unazad čak i na svetskoj modnoj sceni činilo nemogućim.

Valentina i Sijena će uskoro postati starije sestre jer je nedavno njihova majka Adrijana Lima objavila da čeka dete sa partnerom Andreom Lemersom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)