U trendu

„Lista poslednjih želja“ prva na listi

Film „Lista poslednjih želja“ („The Bucket List“) s Džekom Nikolsonom (Jack Nicholson) i Morganom Frimanom (Morgan Freeman) u glavnim ulogama izbio je na prvo mesto američke top-liste nakon što je zaradio preko 19 miliona dolara tokom samo jednog vikenda. Režiju ovog filma potpisuje Rob Rajner (Rob Reiner), poznat po filmovima „Šuška se“ i „Kada je Hari sreo Seli“.
„Lista poslednjih želja“ prati priču milijardera Edvarda Kola (Džek Nikolson) i mehaničara iz radničke klase Kartera Čejmbersa (Morgan Friman), ljudi iz suprotnih svetova. Na raskršću svojih života oni dele bolničku sobu i otkrivaju da imaju dve zajedničke stvari: želju da provedu preostalo vreme radeći sve ono što su oduvek želeli pre nego što „bace kašiku“ i neostvarenu potrebu da se pomire s tim što su. Zajedno kreću na put, usput postajući prijatelji i učeći kako da žive život punim plućima. Svaka avantura otkačinje jednu stavku na njihovoj listi, a sve uz humor i značenje.
Ovaj film će premijerno biti predstavljen našoj publici na ovogodišnjem Festu, a na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se od 3. aprila.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (11-13.) decembra:

  1. "Lista poslednjih želja" ("The Bucket List")
  2. "First Sunday"
  3. "Juno"
  4. "Nacionalno blago: knjiga tajni" ("National Treasure: Book of Secrets")
  5. "Alvin i veverice" ("Alvin and the Chipmunks")
  6. "Ja sam legenda" ("I Am Legend")
  7. "One Missed Call"
  8. "P. S. Volim te" ("P.S. I Love You")
  9. "The Pirates Who Don’t Do Anything: A VeggieTales Movie"
  10. "Pokajanje" ("Atonement")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.