U trendu

„Lov na bivšu ženu“ stiže na proleće

Krajem aprila naredne godine u domaće bioskope stiže novi film Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) – "Lov na bivšu ženu" ("The Bounty Hunter"). Partner Anistonovoj biće popularni Džerard Batler (Gerard Butler), koga smo ove godine gledali u čak tri uspešna filma: "Pravda za sve" ("Law Abiding Citizen"), "Gamer" i "Neprijatna istina" ("The Ugly Truth"). Nedavno smo vam preneli priču tamošnjih tabloida o tome da se glavni akteri filma jako lepo slažu i kad se kamere ugase.
Film je režirao Endi Tenant (Andy Tennant), koji je režirao filmove "Ana i kralj" ("Anna and the King"), "Ljubavni terapeut" ("Hitch"), "Ne zaljubljuj se na prvi pogled" ("Fools rush in"), "Slatka moja Alabama" ("Sweet Home Alabama") i skorašnji "Lovac na blago" ("Fool’s gold").
Majlo Bojd (Batler) je lovac na ucenjene glave koga je napustila sreća u poslu. Zapao je u kockarske dugove i postao prava pijanica, sasvim suprotno od uzornog policajca kakav je ranije bio. Situacija se menja kada dobije zadatak iz snova – da za 48 sati pronađe i privede zakonu bivšu ženu koja je pobegla nakon plaćene zatvorske kaucije. Dženifer Aniston tumači ulogu Majlove bivše žene, Kasidi Dejli, koja je po zanimanju novinar reporter. Majlo na početku ima utisak da će lako zaraditi novac, ali ona uspeva da mu pobegne, a onda i da ga uvuče u priču koja ih dovodi do zataškanog ubistva. Kada su njih dvoje u pitanju, ništa ne ide tako lako. Incidenti koji se ređaju jedan za drugim na kraju ih dovode u situaciju da se bore za sopstveni život. Mislili su da je teško zakleti se na ljubav, vernost i poštovanje do kraja života, ali biće mnogo teže ostati živ.
Radoznalima možemo da damo savet da potraže trejler koji je nedavno izašao na Internetu, a do tada možemo uživati u slikama iz ovog filma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.