U trendu

Magazin Vogue najprodavaniji u istoriji: Kako je Megan Markl doprinela tome

Urednik britanskog izdanja magazina „Vog“ (Vogue) Edvard Eninful objavio je da je izdanje, u kojem je Megan Markl bila gošća urednica, najbrže rasprodat broj u istoriji ovog magazina u Velikoj Britaniji.

Kako bi to proslavila, supruga britanskog princa Harija je na Instagramu objavila snimak na kojem ona i Eninful pričaju o ovom značajnom izdanju.

Vidno raspoložena i nasmejana, u jednom trenutku sagovorniku poklanja šešir sa šljokicama, Eninful insistira na tome da je Megan Markl rođena urednica, prenosi časopis Hello.

„Nikada nisam vidio ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja“, istakao je Eninful.

Dodao je i da je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palatu kako bi se sastao s Megan Markl.

Vojvotkinja je istakla da je modni element časopisa ipak prepustila profesionalcima.

„Jedino što sam ih pitala bilo je: ‘Jeste li upoznati s kraljevskim modnim stilom i kodeksom oblačenja?’ i ‘Možete li u ovom broju predstaviti odeću koja je napravljena od održivih materijala?’ Tek tada sam bez problema sve prepustila stručnjacima“, rekla je Megan.

Urednik je rekao da je vojvotkinja želela da fokus bude na ženama koje menjaju svet i koje čine neverovatne stvari jer je upravo to srž britanskog „Voga“.

Markl se dotakla i sada već poznatog ogledala koje je postavila na centralni deo naslovne stranice, prenosi B92.net.

„Srećom, ogledalo je našlo svoje mesto na naslovnoj stranici, želela sam da svako ko kupi časopis može sebe da vidi u njemu, veoma sam ponosna što smo to postigli“, rekla je Markl.

View this post on Instagram

Earlier today @edward_enninful, the Editor in Chief of @britishvogue shared: “#ForcesForChange, guest edited by The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was our fastest-selling issue in the history of #BritishVogue ( sold out in 10 days) and the biggest-selling issue of the past decade. I can't wait to see what 2020 has in store…” • To celebrate, we wanted to share this never before seen video behind the scenes with Edward and The Duchess of Sussex on the creation of this special issue. Please note, this was filmed last August in London. Congratulations to all of those who took part in the 2019 September issue, and huge thanks to those who supported and helped make this a success! Video credit: Directed by @kloss_films Copyright @sussexroyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Kada je prvi put najavljeno da će ona biti gostujuća urednica septembarskog izdanja „Vog“, ona je izdala saopštenje:

„Proteklih sedam meseci su za mene bili veoma dragoceni. Saradnja s Edvardom, kako bismo zajedno fokus časopisa usmerili na određene vrednosti, uzroke i ljude koji danas menjaju svet, neprocenjiva je. Nadam se da ce svi moći da osete snagu kolektiva u raznovrsnom izboru žena koje smo izabrali za naslovnicu. Nadam se da će se publika osećati nadahnuto kao i ja ‘snagama promena’ koje će pronaći na ovim stranicama“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.