U trendu

„Mamurluk 3“ stiže u maju 2013. godine

Treći nastavak jedne od najuspešnijih komedija u poslednjih nekoliko godina – "Mamurluk" ("The Hangover"), u bioskope širom sveta stiže 21. maja 2013. godine. "Mamurluk 3" ponovo je okupio reditelja Toda Filipsa (Todd Phillips) i glumce Bredlija Kupera (Bradley Cooper), Zeka Galifijanakisa (Zach Galifianakis) i Eda Helmsa (Ed Helms) u gradu u kom je sve počelo – Las Vegasu. Pored Vegasa, film će se snimati i u Los Anđelesu, ali i u Tihuani, Meksiko.
Kuper, Galifijanakis i Helms će reprizirati svoje uloge Fila, Stjua i Alana. Njih trojica su ponovo "čopor" čije su avanture umalo uništile njihove živote, a u isto vreme nasmejale publiku širom sveta i postigle neverovatan uspeh na bioskopskim blagajnama. U novom filmu očekuje se pravi rasplet haotičnih i očajnih odluka koje smo videli u prethodnim delovima serijala "Mamurluk". Naravno, prvi zadatak čopora je da Alena (Galifijanakis) izvuku iz duševne bolnice.
Što se tiče informacija koje stižu iz svetske štampe, ponovo ćemo imati priliku da vidimo gospodina Čua, koga tumači Ken Džiong (Ken Jeong), a tradiciju gostujuće uloge u filmu nastavlja i bokserska zvezda Majk Tajson (Mike Tyson).
Iako su prva dva filma zajedno zaradila više od milijardu dolara, reditelj Filips smatra da će treći deo biti ujedno i poslednji film serijala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar