Manekenki prekipelo: „Ne zovite me plus sajz model, ja sam žena“

Ešli Grejem javnosti najpoznatija kao plus sajz manekenka u intervjuu za američke medije otkrila je da više ne želi da se taj termin koristi uz njezino ime. Naime, Ešli se umorila od svakodnevnih priča koje imaju veze s kilogramima i smatra kako je obožavaoci trebaju gledati kao ženu, a ne kao gojaznu manekenku.

– Ljudi moraju shvatiti da ne postoji idealna vrsta tela. Baš zato ne objavljujem savršene fotografije. Moje su stvarne i sirove, jer u stvarnom svetu uistinu ima žena s celulitom, masnim naslagama na leđima, strijama… Punije, plus-size, debele žene, kako god ih želite nazvati, one su oko nas – rekla je Ešli pa dodala:

– Mrzim što stalno moram raspravljati o svojoj figuri, ne znam nijednog muškarca koji to mora da radi. Ali ono što me motiviše da i dalje pričam o svom telu jest činjenica što za to nisam imala priliku dok sam bila mlađa – otkrila je Ešli za magazin WSJ.

Inače, manekenka je nedavno progovorila o seksu nakon porođaja i otkrila da ona i suprug, iako imaju malu bebu, pronađu vrijeme za intimnost.

– Mnogo žena me pitalo jesam li se bojala ponovno seksati. Moj odgovor je bio ne. Razlog zbog kojeg se nisam bojala bio je taj što znam da je moja vagina stvorena da kroz nju izađe dete – rekla je Ešli za strane medije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.