U trendu

Maraja Keri u problemu: Bivši telohranitelj tvrdi da ga je seksualno uznemiravala i vređala

Do sada su iz Holivuda stizale vesti o seksualnom zlostavljanju koje su počinili moćni muškarci, ali sada se pojavio i muškarac koji tvrdi da ga je slavna pevačica Maraja Keri seksualno uznemiravala i vređala.

Bivši njen telohranitelj, naime, tvrdi da mu se pokazivala što mu je stvaralo neprijatnost.

Telohraniteljska služba koja je radila za Maraju preti joj tužbom. Vlasnik, Majkl Anjelo, tvrdi da ga je pevačica, dok je radio za nju, večito ponižavala nazivajući ga nacistom, arijevcem, skinhedom i članom Kju Kluks klana.

Anjelo tvrdi da je Maraja “želela da bude okružena crncima, a ne belcima”. Osim za verbalno maltretiranje, pevačicu će tužiti i za seksualno uznemiravanje. Anjelo tvrdi da mu se pevačica pokazivala, odnosno “izvodila seksualne radnje sa namerom da ih on vidi, što mu je stvaralo neprijatnost. Na primer, skidala se pred njim i hodala pred njim u prozirnom negližeu

Osim toga, Keri je navodno kompaniji dužna i veliki iznos novca, jer je prevremeno raskinula ugovor.

Pravnici pevačice su potvrdili za TMZ da su stupili u kontakt sa Anjelovim advokatom i da su pristali da se nagode, ali Anjelo nije bio zadovoljan novčanim iznosom koji su ponudili, prenosi magazin Hello.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.