U trendu

Mnogi zgranuti: Najavljuju turneju PREMINULE slavne pevačice (foto, video)

Jedna od najpoznatijih i najtalentovanijih pevačica umrla je pre sedam godina i to u 49. godini života, a sada se najavljuje njena hologramska turneja, prenose mediji.

Da će se sledeće godine održati hologramska turneja davno preminule zvezde, izvestio je magazin Roling stoun, a prvi koncert će biti održan u Meksiku, 23. januara.

Trajaće sve do 3. aprila kada će biti održan poslednji koncert u Minsku. Takođe, koncerti će biti održani u Dablinu, Brajtonu, Londonu, Briselu, Amsterdamu, Gentu, Cirihu…

BASE Hologram stoji iza ovog događaja, a kompanija je takođe producirala emisije u kojima su bili Badi Holi i Roi Orbison, kao i  sa operskom pevačicom Marijom Kalas.

„Čudno“ je jedna reč koja opisuje posmrtne nastupe popularnih umetnika, navodi Roling stoun, te dodaje da mnogi takođe ukazuju na hologramsku turneju kao na „bezosećajno iskorišćavanje mrtve pevačice“.

Kompanija BASE pokazala je fotografiju stajlinga holograma pevačice – zlatna kožna jakna, farmerke i bele košulja, kao i prepoznatljivi crveni ruž pevačice.

Na turneji će biti i bend koji će svirati kao i prateći vokali i plesači.

Međutim, ova vest izazvala je podeljene reakcije obožavatelja. I dok su jedni oduševljeni, drugima se ona nikako ne sviđa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.