Najbogatija Srpkinja plovi Jadranom luksuznom jahtom od 400 miliona $ (foto, video)

Superluksuzna jahta, vlasništvo ruskog milijardera, industrijalca i filantropa Andreja Meljničenka viđena je na sidrištu kod Lokruma, javlja Dubrovački vjesnik.

Vrlo neobičnog izgleda sa zakrivljenim jarbolima, Sailing Yaćt A, koju zovu i belim biserom, vredna oko 400 miliona dolara, porinuta je 2015. iz Nemačke.

Sa suprugom Sandrom, bivšom srpskom pevačicom i modelom, Meljničenko često i rado posećuje Jadran, a pre Dubrovnika krstario je crnogorskom obalom.

View this post on Instagram

Diva #sandrameljnicenko

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on

Meljničenkovo bogatstvo procenjuje se na 13,8 milijardi dolara i 97. je bogataš na Forbsovoj svetskoj listi milijardera, prenosi Jutarnji list.

Luksuznom plovilu dužine 143 metra dizajn potpisuje Filip Stark, cenjeni francuski dizajner enterijera i nameštaja kojeg je 1980-ih tadašnji francuski predsednik Fransoa Miteran angažovao za uređenje unutrašnjosti privatne predsednicke palate.

1 komentar
  1. bambi

    Da li na ovom svetu mozemo da cujemo barem jednom, kada su ove sponzoruse u pitanju, da je u pitanju sponzorusa i to je to, niko joj nista nece reci. Je li moze jedno da se izbaci brate mili ovo da je pevaljka ili neki modni artefakt? Ajde brate vise. Hoces sa jedne strane da budes sponzorusu, da jurcas za ovim milijarderima, da budes njihova seksualna robinja a sa druge strane hoces da budes neka inteligencija. Mojme mi to vise.

Napišite komentar