U trendu

‘Najgori intervju u istoriji Oskara’: Slavni glumac razljutio gledaoce ponašanjem prema voditeljki

Engleski glumac Hju Grant (62) zaslužan je za najneprijatniji moment ovogodišnje dodele Oskara kada ga je u emisiji pre ceremonije u Dolbi teatru u Los Anšelesu intervjuisala manekenka Ešli Greajm.

Sve je počelo kad je očigledno neraspoloženi Grant stigao na dodelu, gde ga je dočekala poznata plus size manekenka koja je te večeri bila zadužena za TV intervjue sa slavnima. Iako se ona trudila da iz njega nešto izvuče, Grant joj je odgovarao izuzetno kratko i jako sarkastično.

Kada ga je pitala šta mu je najdraže kada ide na dodelu Oskara, nakon mučne pauze glumac je odgovorio: „Fascinantno je… celo čovečanstvo je ovde… to je Vanity Fair (Vašar taštine)“.

– O da, sve je u vezi Vanity Faira, tu se moramo malo opustiti i zabaviti – kazala je Grejam, misleći da se radi o zabavi koju poznati magazin priređuje nakon dodele. Međutim, čini se da je Grant mislio na roman Vilijama Takerija iz 1848. godine. Očigledno odlučivši da su na različitim talasnim dužinama, Grant je Ešli davao što manje odgovora. Kada je upitala: „Šta ti je najuzbudljivije večeras?“, odgovorio je: “Ništa posebno.”

Ešli je nastavila, pitajući: „Šta nosiš večeras?“

„Samo moje odelo?“ odgovorio je Grant. „Ko ti je napravio odelo?“ upitala je Grejam. „Nisi uspeo?“. „Ne mogu da se setim – moj krojač“, uslužno je odgovorio Grant.

„Reci mi kakav je osećaj bio glumiti u „Glass Onionu“, bio je to tako neverovatan film, volim triler“, otkrila je manekenka i pitala koliko je zabavno bilo snimati taj film.

„Pa, jedva sam u njemu“, rekao je Grant. „U njemu sam oko tri sekunde.“ „Ali ipak si se pojavio i zabavio si se, zar ne?“, pitala je Grejam. „Skoro“, rekao je Grant.

Ešli je odustala i poželela mu lep provod, na što je glumac uzvratio vidljivim kolutanjem očima. Gledaoci su mu to zamerili, smatrajući da se Grant ponašao kao nadmeni Britanac.

„Hju, ako ne želiš da budeš na Oskarima, vrati se kući“, poručio mu je jedan gledalac, a neki su čak smatrali da se radi o najgorem intervjuu u istoriji Oskara.

„Ešli zaslužuje počasnog Oskara za trpljenje Hju Granta“, „Zašto se Hju Grant trudi da dâ najgori intervju ikad“, „Ovo je užasno“ i „Ovo je ovogodišnji Vil Smit“, samo su neki od hiljada komentara na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.