U trendu

Ova žena ima najsavršenije telo na svetu, tvrde naučnici (foto)

Keli Bruk već godinama nosi titulu vlasnice najboljeg tela na svetu. 2016. godine stručnjaci sa univerziteta u Teksasu objavili su da je ova britanska manekenka i glumica vlasnica savršenog tela, a magazin FHM proglasio ju j najseksipilnijom ženom sveta.

Studija je u razmatranje uključila visinu, težinu, dužinu kose i oblik lica. „Ova žena je potpuno prirodna i naučno savršena“, poručili su tad autori studije. Studija je tad otkrila da se BMI od 18.85 s mjerama 93-61-87 cm smatra idealnim. Prema dostupnim podacima, Keli je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

„Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija“

Keli danas ima 43 godine te je početkom godine otkrila da se nikad nije bolje osećala u svojoj koži.

„Mene su fotografirali skoro svakog dana života i zaista mogu da vidim dokaze tih nesrećnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: ‘Oh, tada sam bila stvarno mršava’, a onda se setim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo“, rekla je tad za britanske medije.

„Kad prolaziš kroz raskide i takve stvari, to ti se odrazi na ishranu. Najjadnija sam bila kad sam bila najmršavija“, dodala je. Danas je u braku s Džeremijem Parisijem koji joj je, tvrdi, uveliko pomogao sa samopouzdanjem. „Nije slučajnost da sam najsrećnija u svom telu sad kad sam udata, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kada je uopšteno u mojoj porodici sve dobro i svi su zdravi“, smatra danas.

Ešli Grejam dobila titulu najseksipilnije žene

Inače, časopis Maxim proglasio je plus size model Ešli Grejam najseksepilnijom ženom sveta u 2023. godini.

Maxim je tradicionalno objavio svoju godišnju listu Hot 100 za 2023. godinu, na kojoj su popisali najuspešnije i najlepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Na vrh su stavili 35-godišnju Ešli Grejam, jedno od najpoznatijih imena plus size pokreta. „Ešli je hodajuće umetničko delo. Da je Botičeli danas živ, ona bi bila njegova Venera“, zaključili su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.