U trendu

„Neće preživeti“: Glumica posle stravične nesreće u komi, porodica se već oprostila od nje

Porodica glumice En Hejč, posle nesreće koju je izazvala glumica i udarila u garažu u Los Anđelesu, izjavila je da „ne očekuju da će preživeti“ zbog teške povrede mozga.

U izjavi za medije porodica En Hejč preko predstavnika navodi da je glumica zadobila „tešku povredu mozga“ i da je sada na aparatima koji je održavaju u životu kako bi se utvrdilo da li može postati donator organa, prenosi „The Guardian“.

„Želimo da se zahvalimo svima na lepim željama i molitvama za Enin oporavak i da se zahvalimo predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za En u Grosmanovom centru za opekotine u bolnici Vest Hils. Nažalost, zbog nesreće En je pretrpela tešku povredu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživeti“, stoji u saopštenju.

„En je imala veliko srce i dirnula je svakoga koga je srela svojom velikodušnošću. Imala je više od svog neverovatnog talenta, želela je da prenese na druge radost i dobrotu. Biće zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati“, dodaje se u izjavi.

Policija istražuje da je li bila pod uticajem opijata

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje da li je Hejč bila pod uticajem opijata za vreme incidenta, ali da je „potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakvi lekovi koje je dobila u bolnici“, rekla je policajka Eni Hernandez.

Hejč je u petak udarila automobilom u garažu u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Sudar je izazvao požar koji se gasio sat vremena. Stanarka kuće prošla je bez povreda.

En Hejč je poznata po ulogama u filmovima kao što su Psiho, „Donnie Brasco“ i „Cedar Rapids“, a između 1997. i 2000. godine bila je u ljubavnoj vezi sa voditeljkom Elen Dedženeris.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)