U trendu

Nećete moći da poverujete kako savršen rukopis ima Megan Markl (foto)

Vojvotkinja Megan Markl jedna je od najpoznatijih osoba na svetu. Javnost oduševljava svojim humanitarnim radom, posvećenosti porodici i neprikosnovenim stilom, ali malo ko zna da koliko je vešta sa naliv perom.

S obzirom na to da je Megan u prošlosti bila glumačka zvezda, podelila je pregršt autograma. Kada je postala punopravna članica kraljevske porodice, odlučila je da promeni svoj službeni potpis. Njen novi stil potpisa vidljiv je u službenim dokumentima, zahvalnicama i čestitkama koje potpisuje za vreme obavljanja svojih službenih kraljevskih dužnosti.

Retko kada samo imali prilike da vidimo izbliza kako supruga princa Harija piše, ali nedavno su isplivale fotografije na kojima se vidi njen naprosto savršen rukopis.

Ova činjenica ne čudi prave poznavaoce njenog lika i dela budući da je Megan poznata kao vešta kaligrafkinja. Štaviše, kao što je još 2013. godine otkrila za časopis Esquire, kaligrafija je jedan od njenih omiljenih hobija koji je započela još u osnovnoj školi. U ovu veštinu se zaljubila na časovima rukopisa u katoličkoj školi i nastavila je da je neguje i kada je odrasla. Takođe, svojevremeno je izrađivala pozivnice i čestitke pomoću kojih je finansirala svoju glumačku karijeru.

– Sedela bih za stolom s malim belim čarapama na ruci, tako da nije bilo mastila na kartici, pokušavajući da platim račune tokom audicije – prisetila se. Među njenim klijentima našli su i pojedini bogati i slavni, pa je tako svojim rukopisom ukrasila pozivnice za venčanje pevača Robina Tika sa glumicom Polom Paton kao i pozivnice za reviju prestižnog modnog brenda Dolce & Gabbana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)