U trendu

Nekada najlepša žena sveta zarađivala je milione, a danas je beskućnica (foto, video)

Nekadašnju špansku lepoticu ubrajali su u najlepšu ženu na svetu koja je za dvadesetak dana zarađivala oko milion dolara. Bila je najtraženiji model osamdesetih. Zbog ljubavi je doživela moždani udar i ostala beskućnica.

Tokom svoje bogate karijere mnogo puta našla se na naslovnim stranama modnog časopisa Vog, kao i mnogih drugih. Veliki uspeh koji je ostvarila u Evropi otvorio joj je vrata Amerike, gde je takođe bila uspešna. Potpisala je ugovor sa modnom kućom Ford u Njujorku.

Osamdesetih godina modnim pistama šetala je uz Lindu Evanđelistu, bila je zaštitno lice parfema Opijum, kreatora Iv Sen Lorana. Večerala je sa poznatim holivudskim glumcem Džekom Nikolsonom i umetnikom Endijem Vorholom.

Plesala je u Studiju 54 s Džeri Hol i glumicom Melani Grifit. Danas živi kao beskućnica na ulicama Barselone u Španiji.

Pre nekoliko godina, 61-godišnja Nastasija Urbano je po treći put je iseljena i primorana da živi na ulicama Barselone. Tada je njena priča dospela u javnost.

Pravo ime manekenke je Konsuelo Urbano, rođena je u porodici španskih imigranata u Švajcarskoj.

Njena karijera počela je kada je njena fotografija sa plaže došla u ruke jedne od agencija za modele. Živela je sa dva partnera. Prvi je želeo da prestane da se bavi svojim poslom, a drugi je tražio da sav svoj novac uloži u njegove projekte. Tako je izgubila sve. U drugom braku dobila je dvoje dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.