U trendu

„Nensi Dru“ debitovala u američkim bioskopima

Na sedmom mestu liste debitovala je tinejdžerska avantura „Nensi Dru“ („Nancy Drew“) Endrua Fleminga (Andrew Fleming). Glavna uloga u filmu poverena je Emi Roberts (Emma Roberts), a pored nje se pojavljuju i Rejčel Li Kuk (Rachael Leigh Cook) i Tejt Donovan (Tate Donovan).
Nensi Dru je snalažljiva tinejdžerka koju neverovatno privlači posao detektiva. Ona se seli iz svog gradića River Hajtsa na zapadnu obalu i upisuje se u srednju školu na Beverli hilsu. Sve i da hoće, Nensi ne može više da se razlikuje od svojih novih drugova. Ona se oblači u retro odeću, pravi piknike za vreme pauze za ručak, interesuje je uspeh u školi i gotovo svaki predmet koji pohađa, a najmanje je zainteresovana za ogovaranja, plitkoumne razgovore i kupovinu u ogromnim tržnim centrima.
Mnoge tinejdžerke pogodio bi ovako hladan prijem u novoj sredini, ali ne i Nensi. Ona je zainteresovana za rešavanje misterioznog ubistva glumice Dalije Drejkot i u potpunosti je rešena da bude prvi detektiv koji će rasvetliti neke činjenice u vezi s tim zločinom. Igrom sudbine, odsela je baš u kući ubijene glumice, za koju se veruje da je ukleta. Nensi Dru je pred velikim izazovom.
Na devetom mestu liste našao se film „Mr. Brooks“, koji je debitovao pre nekoliko nedelja. Priča prati čoveka čiji je alter ego serijski ubica. Demi Mur (Demi Moore) igra detektivku Trejsi Atvud, čija posvećenost poslu privlači pažnju serijskog ubice koga lovi – gospodina Erla Bruksa, koga tumači Kevin Kostner (Kevin Costner). U ostalim ulogama pojavljuju se Vilijam Hart (William Hurt) i Mardž Helgenberger (Marg Helgenberger).
Kao limitirano izdanje debitovao je triler „DOA: Dead or Alive,“ adaptacija video-igrice o borilačkim veštinama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.