„Neustrašiva“ na prvom mestu

Kriminalistički triler „Neustrašiva“ („The Brave One“) s Džodi Foster (Jodie Foster) u glavnoj ulozi našao se tokom prvog vikenda prikazivanja na prvom mestu američke top-liste sa zaradom od preko 14 miliona dolara.
Dvostruka dobitnica Oskara u filmu „Neustrašiva“ glumi njujoršku radijsku voditeljku Eriku Bejn, kojoj je radost u životu oduzeta posle brutalnog napada u kome je ona teško ranjena, a njen verenik ubijen. Nesposobna da prevaziđe tragediju, Erika počinje da noću luta ulicama kako bi pronašla krivce.
Njena potraga za pravdom privlači pažnju javnosti i grad postaje opčinjen njenim anonimnim akcijama. Međutim, s njujorškom policijom željnom da pronađe odgovornog i upornim policijskim detektivom (Terens Hauard) na svom tragu, ona mora da odluči da li je njena potraga za osvetom zaista pravi put, ili postaje upravo ono što pokušava da zaustavi.
Džodi Foster se dosad pojavila u preko 40 filmova, a prvu nominaciju Akademije imala je sa samo 14 godina za ulogu u filmu „Taksista“ Martina Skorsezea iz 1976. godine. U filmu „Neustrašiva“ glume i Terens Hauard (Terrence Howard), Niven Endruz (Naveen Andrews), Niki Kat (Nicky Katt) i Meri Stinbergen (Mary Steenburgen). Film je režirao dobitnik Oskara Nil Džordan (Neil Jordan) prema scenariju Roderika Tejlora (Roderick Taylor) i Sintije Mort (Cynthia Mort).
Premijera filma „Neustrašiva“ u domaćim bioskopima održaće se 10. oktobra u Domu sindikata.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (14-16.) septembra:

  1. "Neustrašiva" ("The Brave One")
  2. "3:10 to Yuma"
  3. "Mr. Woodcock"
  4. "D-War"
  5. "Kul momci" ("Superbad")
  6. "Noć veštica" ("Halloween")
  7. "Bornov ultimatum" ("The Bourne Ultimatum")
  8. "Balls of Fury"
  9. "Gas do daske 3" ("Rush Hour 3")
  10. "Mister Bin na odmoru" ("Mr. Bean’s Holiday")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.