U trendu

Nikol Kidman još jednom prevarena

Australijanka Nikol Kidman (Nicole Kidman) je, navodno, vrlo ljuta na svog uskoro-i-zvanično-bivšeg Toma Kruza (Tom Cruise) zbog njegove upravo obznanjene romanse sa Penelope Kruz (Penélope Cruz). Prema navodima magazina People, Kruz je porekao da je imao bilo šta “neposlovno” sa svojom partnerkom iz “Vanilla Sky”. Jedan neimenovani bliski prijatelj zvezde “Moulin Rouge”-a, međutim, kaže: “Nikol je bila u potpunom šoku. Rekla je: ‘Zakleo mi se da nema ništa sa njom’ ”, i dodaje: “Sve vreme se pitala zašto im se brak okončao, a ovo bi moglo da bude razlog”.

People još navodi i da je tačno da se Kruzova odmarala sa svojim novim, istozvučnim (Cruz & Cruise) dečkom na Fidžiju, zajedno sa Kruzovom sestrom Li En (Lee Anne) i drugim gostima.

Kako su Kruz i Kidmanova rezervisali dvonedeljni boravak u ekskluzivnom hotelu Wakaya Club mnogo pre raskida, odlučili su da, u novonastalim okolnostima, kako odmor ne bi propao, svako od njih tamo provede po nedelju dana.

Magazin Variety navodi da bi, posle Fidžija, Kruz i Kruzova mogli da se pridruže Kruzovom reditelju iz “Minority Report” Stivenu Spilbergu (Steven Spielberg), njegovoj ženi Kejt Kapšou (Kate Capshaw), Tomu Henksu (Tom Hanks) i njegovoj boljoj polovini Riti Vilson (Rita Wilson) na krstarenju po okolini Kariba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.