Novi film Klajva Ovena

Na drugom mestu liste našao se film „Noć veštica“ („Halloween“) Roba Zombija, nova verzija čuvenog Karpenterovog horora, koja je prethodne nedelje bila na prvom mestu.
Treće mesto zauzeo je film „Kul momci“ („Superbad“), koji je uspeo da premaši zaradu od 100 miliona dolara.
Akcioni triler „Shoot-Em-Up“ debitovao je na četvrtom mestu liste. Film je režirao Majkl Dejvis (Michael Davis), koji je napisao i scenario, dok glavnu ulogu tumači Klajv Oven (Clive Owen). U ostalim ulogama su takođe vrsni glumci: Pol Đamati (Paul Giamatti) i Monika Beluči (Monica Bellucci).
Gospodin Smit je naljući i najtvrdoglaviji čovek na svetu, a povereno mu je da zaštiti najnežnije i najnevinije biće na svetu – tek rođenu bebu. Kada porodi ženu usred krvavog obračuna, gospodin Smit saznaje da je novorođenče meta neke sumnjive organizacije. Ta organizacija poslala je tim spretnih i tajanstvenih ubica koje predvodi Herc da uklone svaki trag da je beba postojala. I pored kiše metaka i svih mogućih vrsta oružja kojima mu prete, Smit se udružuje s prostitutkom Di Kju da bi otkrio misteriju zašto je ugrožen život tog deteta. Uskoro će se ova veoma čudna porodica naći s pogrešene strane metka. Svi žele da beba umre. Postavlja se pitanje zašto.
Kao limitirano izdanje u američkim bioskopima debitovao je dokumentarni film o Nasinom svemirskom programu Apolo – „In the Shadow of the Moon“. Režirao ga je Dejvid Sington (David Sington), a glavna uloga poverena je astronautu Bazu Oldrinu (Buzz Aldrin).
Naredne nedelje u američkim bioskopima će se naći novi film Breda Pita, koji je nedavno debitovao na Filmskom festivalu u Veneciji – „Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda“ („The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford“).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.