Novi skandal na Beoviziji: Pobednici pevali na plejbek?! (video)

Kao i gotovo sve prethodne, ni ova Beovizija nije prošla bez skandala. Neki od učesnika oglasili su se posle takmičenja i izneli kritike i na račun žirija i ostalih pevača, a najglasnija među njima je bila Maja Nikolić.

Nikolićevoj stručni žiri nije dao nijedan poen, a ona je pobednike ovogodišnje Beovizije, grupu Sanja Ilić i Balkanika, optužila da su pevali na plejbek.

– Vi novinari treba da objavite da su vokali u pesmi grupe Balkanika već snimljeni. Znači oni nisu pevali uživo nego su pevali na nasnimljene vokale, a svi mi ostali smo pevali uživo. Imali su podvučene vokale jer im je teška pesma. A ako je teška ne znači da je hit, apsolutno nije hit – rekla je Maja, a prenosi Kurir.

Ako se pažljivo pogledaju snimci nastupa Balkanike, jasno se vidi da optužbe Nikolićeve nisu bez osnova. Jednoj od pevačica, Danici Krstić, je tokom izvođenja numere „Nova deca“ spao mikrofon, i ona je natavila nastup bez njega.

Mikrofon na usnama pevačice poslednji put može videti na 2:25, dok se u ostatku snimka ne vidi.

5 komentara
 1. vikendica

  Posle jedinstvenog glasa I interpretacija Jelene Tomašević,najzad da se pojavi još neki vokal visokog kvaliteta,a to je DANICA KRSTIĆ.Oduševljen sam njenim izvođenjem svega onog što sam do sada čuo,posebno solo deonicom u pobedničkoj kompoziciji na“Beoviziji“.Sanja Ilić je iskusni vuk u muzičkim vodama i znalački je izneo pred publiku izvanredan Danicin dar u izvođenju,tako karakterističan i jedinstven.Jelena i Danica su od prirode dobile veoma,veoma redak glasovni DAR,narodski rečeno,“golubiji“-k*o kad golub guče,a zvono zvoni!Pominje se i u narodnim pesmama u opisima devojačke lepote i njenim karakteristikama.

 2. Pavle

  Saska Janx-pravi pobednik!

 3. Anonimni

  Pobednička pesma je obično orijentalno lelekanje i ništa više. Vaš krajnji domet je neka krčma na Ibarskoj magistrali!

  1. Anonimni

   Bolja je MAJINA???

 4. Anonimni

  Pa naslusali smo se kukumavcenja, i ova pesma kao navodno pobednicka nije ni za kafanu, nece evropa da slusa kunjavu, hoce ritam

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike