U trendu

Objavljena poslednja fotografija sa snimanja filma pre tragičnog ubistva

Pre nekoliko dana na Fejsbuku je objavljena fotografija koja prikazuje poslednje trenutke na setu filma “Rust” pre nego što je došlo do strašne tragedije.

Snimajući vestern „Rust“ u državi Novi Meksiko glumac Alek Boldvin pre šest dana nesrećnim slučajem ubio je direktorku fotografije Halinu Hačins, u incidentu koji se retko događa na filmskom setu, piše „Jutarnji.hr“. Reditelj Džoel Souza, koji je tada ranjen u rame, dobro se oporavlja.

Fotografiju sa snimanja objavio je električar na setu, Serge Svetnoj, napisavši da je reč o poslednjoj fotografiji s Halinom na snimanju.

Čini se da je fotografija nastala unutar crvene crkve na filmskoj lokaciji u Novom Meksiku. Na fotografiji nekoliko članova filmske ekipe stoji oko Baldvina, koji je u kostimu. Halina je okrenuta leđima na fotografiji. Na glavi ima kapu i slušalice. Licem je okrenuta prema Boldvinu koji je pucao, a leđima prema osobi koja snima fotografiju.

U međuvremenu je Serge Svetnoj u nedelju na Facebooku napisao da je Hačins poginula zbog „nemara i neprofesionalnosti“.

“Stajao sam pored Haline u trenucima fatalne pucnjave u kojoj je izgubila život. Držao sam je na rukama dok je umirala. Njena krv bila je na mojim rukama. Za njenu smrt kriv je nemar osobe koja je trebalo da proveri oružje, a nije to uradila, osobe koja je trebalo da prijavi da je na setu napunjeno oružje, osobe koja je trebalo da proveri oružje pre nego što je stiglo na set. Rezultat svega toga je smrt čoveka”, napisao je u emotivnoj objavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar