Omiljena Holivudska „bucka“ smršala 20 kg i pokazala telo u bikiniju (foto)

Glumica i komičarka Rebel Vilson nekad je bila najpopularnija Holivudska debeljuca, ali s razlogom. Plaćali su je da bude bucmasta zbog uloga, ali krajem 2019. donela je odluku da će promeniti životne navike uprkos milionskoj zaradi.

View this post on Instagram

😉😉

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Krenula je na strogu dejtu i počela da svakodnevno vežba, a do danas je smršala više od 20 kilograma.

– Imala sam posao na kojem su mi plaćali mnogo para da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi. U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se koncentrisati na sopstveno zdravlje. Nije u pitanju samo želja da izgubim kilograme i dođem do određenog broja. Više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala – rekla je Australijanka prošle godine za strane medije.

Glumica na društvenim mrežama s ponosom pokazuje rezultate svoje transformacije, a sada je prvi put pokazala kako izgleda u bikiniju. Objavila je fotografiju iz bazena.

– Izgledaš sjajno. Motivacija si nam – poručili su joj pratioci u komentarima.

View this post on Instagram

Closer each day… 🎶

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Strani mediji pišu da je Rebel odlučila da promeni životne navike nakon posete  luksuznom medicinskom i detoks centru VivaMayr. Dok je boravila tamo, upoznala se s Mayr metodom, specijalizovanim planom ishrane koji joj je omogućio zavidne rezultate u kratkom roku. Ta metoda pomaže korisnicima da iz ishrane potpuno uklone grickalice, smanje unos glutena i mlečnih proizvoda i promene način na koji žvaću hranu. Takođe, ishrana se uglavnom bazira na svežoj ribi i puno povrća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.