U trendu

Njegovi filmovi najviće zarađuju: On je najisplativiji glumac sveta u 2017. godini

Holivudski glumac Vin Dizel svrgnuo je ove godine svog kolegu Dvejna Džonsona sa liste najisplativijih glumaca sveta u ovoj godini, piše Forbs.

Zahvaljujući ulozi u filmu „xXx: Return Of Xander Cage“, Dizel se našao na prvom mestu liste glumaca čiji su filmovi ostarili najveću zaradu u 2017. godini. Ovaj naslov doneo je bioskopskim blagajnama 1,6 milijardi dolara.

Zarada od 1,5 milijardi dolara kojom se pohvalio film „Jumanji: Welcome To The Jungle“, obezbedila je Steni drugu poziciju na listi, dok se na trećem mestu nalazi se glumica Gald Gadot čiji je film „Justice League“ zaradio 1,4 milijarde dolara.

Sledi Ema Votson sa filmom „Beauty And The Beast“ koji je zaradio 1,26 milijardi dolara, zatim Džoni Dep na petom mestu, a filmovi „Star Wars: The Last Jedi“ i „Murder On The Orient Express“ zaradili su ukupno 1,08 milijardi dolara, ovezbedivši glumici Dejzi Ridli šestu poziciju na listi.

Film „Spider-Man: Homecoming“ u kojem jednu od uloga tumači Tom Holand zaradio je 888 miliona dolara, pa se tako ovaj glumac našao na sedmom mestu liste, iza kojeg slede Kris Prat na osmom mestu i Kris Hemsvort na devetom mestu.

Džon Bojega glumio je u tri filma koja je publika imala priliku da vidi ove godine – „Star Wars: The Last Jedi“, „Circle“, „Detroit“, a zahvaljujući njihovoj ukupnoj zaradi od 800 miliona dolara, našao se na desetoj poziciji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar