U trendu

Otac zvezde ‘Prijatelja’ ne razgovara sa sinom godinama, živi od socijalne pomoći

Otac zvezde “Prijatelja“, Meta LeBlanka, Pol, otkrio je da njegov sin ne želi da razgovarati sa njim već devet godina. Pol tvrdi da su se posvađali oko novca i motocikla.

Kako bi na neki način ostao vezan za sina, gleda reprize serije, jer tvrdi, Met ne želi da se javi na telefon kada ga on nazove niti mu odgovara na poruke koje mu šalje.

– Već devet godina nemamo nikakav kontakt i teško je verovati da se to zaista dogodilo – požalio se glumčev otac britanskim medijima i dodao: – Ne mogu više da uđem u svoju kuću zbog novca i motocikla.

– Star sam čovek i živim od socijalne pomoći. Da nisam celog života štedeo, ne bih imao od čega sada da živim – otkrio je.

Metov predstavnik za medije je na pitanje tabloida o odnosu sa ocem rekao da je sve složenije nego što se izgleda jer je Pol glumca i njegovu majku napustio kad je Met bio beba.

Pol je s javnošću podelio i za neke šokantnu činjenicu da od sina u životu dobio samo jednu čestitku za rođendan.

– Stalno mu šaljem poruke, a kada sam mu se javio ove godine, potpuno me ignorisao – rekao je Pol i dodao da je Met uvek bio mamin sin i da se zbog toga često svađaju kao i da se nada da će se pomiriti dok ne bude prekasno.

– Nedostajaću mu kad me više ne bude – rekao je i dodao da neće gledati specijal o “Prijateljima“ koji će se uskoro prikazivati na HBO-u.

– Imam samo jedan TV kanal. To je ionako nikakva serija za mlade – zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.