U trendu

Otkriveni tajni planovi princeze Dajane: Ono što je ona želela, ostvario je Hari

Nikad prežaljena princeza Dajana imala je veliku želju da se preseli u Kaliforniju, zajedno sa svojim sinovima i to ponajviše jer se želela da se oproba u svetu filma.

Ovu informaciju potvrdio je za Dejli Mejl njen blizak saradnik i glasovni trener Stjuart Pirs  .

On je odlučio da progovori o tajnim Dajaninim planovima na 24. godišnjicu njene smrti i otkrio je da je pokojna princeza planirala da sinove Vilijama i Harija odvede u Ameriku gde bi svi zajedno živeli s njenim ljubavnikom Dodijem Fejedom.

Dodao je i da je godinama pre smrti počela da gradi tajnu karijeru u Holivudu, ali ne kao glumica, već je imala ambicije prema poslu iza kamera. On je za to saznao tokom privatnih časova glasovnih vežbi koje je s njom redovno održavao od 1995. godine.

– U glavi je imala niz velikih projekata. Ali najveća joj je želja bila da pravi dokumentarne filmove i planirala je da puno vremena provodi u Holivudu. Počela je da koristi svoju kreativnu moć – izjavio je Stjuart i zaključio da je bila sjajna u komunikaciji sa filmadžijama.

Zbog toga je brzo sklopila i bliska prijateljstva s Oskarom nagrađenim producentom Davidom Putnamom koji joj je pomogao u ostvarivanju novih veza u Holivudu. Nažalost, njen je život prekinut u strašnoj automobilskoj nesreći, pre nego ih je uspela da ostvari svoje planove.

Inače, Dajani je bila ponuđena i filmska uloga u nastavku filma „Telohranitelj“ s Vitni Hjuston, a na to je ni više ni manje pokušao da nagovori Kevin Kostner. Ali nju to nije zanimalo, nimalo.

– Iako je bila zaljubljenica u izvođačku umetnost, naročito u ples, nije smatrala da je gluma pravi izbor za nju – izjavio je Stjuart.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.