U trendu

Otkriveno: Kim Kardašijan boravila tajno u Srbiji, probala i rakiju

Kim Kardašijan tajno je boravila u Srbiji pre tri godine kada je obišla prirodni rezervat Uvac sa ekipom kanala Travel 1. septembra 2017. Oni su tada snimali emisiju o ovom delu naše zemlje, prenose mediji u Srbiji.

Bila oduševljena prelepom prirodom, ali i gostoprimstvom meštanke Slavke Nikolić.

– Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo imali priliku da je vidimo, zato što su je preko Turističke organizacije Sjenica doveli da snima reportažu za kanal Travel iz Indije. Nisu se dugo zadržali, oko dva sata – priča Slavka za medije.

Prepričava i kako se Kardašijanka ponašala.

– Lepo, kulturno i fino. Videlo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš s pavlakom, ali to nije želela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju. Lepa je žena, fina, prijatna, opuštena, prirodna. Bilo je njih petnaestak u grupi. Snimali su reportažu o Uvcu. Prošetala je našim meandrima, provozala se veštačkim jezerom. Naši predeli su prelepi i drago mi je da nas je posetila. Nikolićeva kaže da je starleta opljačkana baš kada se iz Srbije preko Francuske vraćala u Ameriku. Za to je saznala iz medija.

Posete Kim Kardašijan prisetio se i direktor Turističke organizacije Sjenica Mihailo Tripković:

– Uživala je u vožnji Sjeničkim jezerom i obišla meandre Uvca. Oduševila se prirodom i naravno jedinstvenom gastronomskom ponudom. Oprobala se u spremanju sjeničke pite kod naše domaćice Slavice Nikolić. Otišla je s velikim osmehom na licu i rekla da nikada nije srela tako obične i gostoprimljive ljude s velikim srcem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)