U trendu

Ove zvezde sačuvale su svoju nevinost do prve bračne noći

Mnoge zvezde Holivuda šokirale su javnost priznavši da su u polne odnose stupile već u ranim tinejdžerskim godinama, ali postoji i druga strana tog sveta bogatih i slavnih. Neki glumci i pevači progovorili o svojoj nevinosti koju su čuvali do braka.

Adrijana Lima i Marko Jarić

– Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele – rekla je Adrijana Lima 2006. godine u jednom intervjuu.

Sa košarkašem Markom Jarićem je provela tri godine u vezi dok se nisu skrasili u braku. Zajedno imaju dvoje dece, a razveli su se 2016. godine.

Džesika Simpson i Nik Lašej

– Nevinost može biti kul i seksi –  izjavila je Džesika Simpson za magazin People 2000. godine.

Tokom odrastanja pevačica je dala obećanje svom ocu svešteniku da će početi da nosi prsten nevinosti od svoje 12. godine. Pevač Nick Lašej je priznao da nije lako poštovati njenu odluku, ali da će to učiniti. Venčali su se 2002. godine, a četiri godine nakon, odlučili su se na razvod. Džesika je sada u braku s Erikom Džonsonom s kojim ima troje dece.

Lisa Kudrou i Majkl Stern

Lisa Kudrou, popularna Fibi iz kultne serije Prijatelji sasvim je drukčija od lika koji tumači u seriji. Priznala je medijima kako je svoju nevinost čuvala do braka, odnosno kako nije želela da spava s dečkima samo zato što su to radile sve njene prijateljice. Prvi puta je spavala sa svojim suprugom Majklom kad je imala 31 godinu.

Tina Fej i Džef Ričmond

Poznata komičarka je izgubila nevinost s 24 godine s mužem Džefom Ričmondom, a pre njega je navodno kuči dovodila samo momke koju su gej. – Vidiš kako imam dobar hršćanski karakter…ili sam samo bila ružna – našalila se Tina na svoj računu u emisiji Dejvida Letermena.

Iako oboje već polno aktivni u prošlosti, pevač Džastin Biber i njegova supruga Hejli Boldwin čekali su do braka da bi konzumirali ljubav. Džastin je apstinirao kako bi se, kako kaže, približio Bogu. Priznao je da je bio veoma promiskuitetan, i veruje da je Hejli ‘nagrada’ za njegov čistiji životni stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.