U trendu

Ovi slavni zavodnici pored sebe imaju lepotice mlađe i preko 30 godina (foto)

Čini se da  slavni mušakarci pored sebe imaju sve mlađe i mlađe partnerke,  pa razlika od preko 10, 20 pa i 30 godina više nikoga i ne iznenađuje. Iako je za mnoge ovo tabu tema, svetske zvezde nemaju problem s time i uživaju u ljubavi sa devojkama koje mogu da im budu i ćerke.

Bivši suprug Monike Beluči, 52-godišnji glumac Vensan Kasel, slavnu lepoticu zamijenio je 31 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki, prezgodnom Brazilkom s kojom se venčao u avgustu 2018. i sa kojom će uskoro dobiti i dete.

Večiti zavodnik Ričard Gir dobio je dete sa 34 godine mlađom španskom novinarkom, Aleksandrom Silvom, koja mu je početkom ove godine rodila sina.

Ričard će u avgustu napuniti 70 godina, a njegova lepa supruga kojom se oženio prošle godine, u februaru je proslavila 36. rođendan.

Jedan od najvećih holivudskih šmekera i frajera današnjice, glumac Džejson Stejtam  već punih osam godina u braku je s lepom maekenkom Rouzi Hantington-Vajtli, koja ima 31 godinu i tačno dve decenije je mlađa od njega.

Italijanska pop zvezda Eros Ramacoti već godinama je u srećnoj braku sa 25 godina mlađom mladom italijanskom 30-godišnjom manekenkom i glumicom Marisom Pelegrineli, kojom se oženio 2014. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.