U trendu

Ovoj glumici svi su se divili zbog lepote, a danas šokira svojim izgledom

Glumica Heder Loklir šokirala je javnost svojim izgledom.

Nekadašnji seks-simbol i prirodna lepotica s godinama je menjala svoj izgled, a lice joj je od silnih estetskih operacija postalo izobličeno i natečeno.

Heder se podvrgnula nekim promenama na licu, što se može videti kada se sadašnje fotografije uporede sa ranijim. Jasno je vidljivo da je operisala nos i jagodice, ali i da je preterala s ubrizgavanjem nekih supstanci u lice. Loklir izlazi često i bez šminke, tako da su sve ove posledice još vidljivije, a nju je još teže prepoznati.

Osim promena u licu, plavooka glumica danas ima i znatno bujniju figuru, a najviše se to ističe u području struka.

Loklir je poslednjih nekoliko godina medijske rubrike punila svojim problemima s alkoholom. Kako tvrdi, njen verenik i ljubav iz srednje škole Kris Hajser i ćerka Ava su joj najveća podrška u borbi s zavisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je bilo uzrokovano alkoholom, a 2018. verenici su se potukli pa je intervenisala i policija. Glumica je pretila i policajcima i tvrdila da će ih napasti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pijana je napala i gušila i svoju majku, a pod uticajem alkohola je i vozila, zbog čega je privedena. Osim alkohola, neki sumnjaju da je uživala i opijate.

Najpoznatija je po ulozi Semi Džo Karington u planetarno popularnoj sapunici Dinastija koja se emitovala 80-ih. Njeni privatni problemi odrazili su se i na uspeh na poslu, pa se tako u poslednjoj deceniji pojavila samo u nekim epizodnim ulogama serija i u filmovima B produkcije. Nekad je bila jedna od najplaćenijih glumica i modela, pa je tako stekla bogatstvo koje se procenjuje na preko 20 miliona dolara.

Inače, glumica iza sebe ima dva braka: s bubnjarom Tomijem Lijem koji je trajao sedam godina i gitaristom Ričijem Samborom koji je trajao 13 godina, tokom kojih je par dobio i ćerku, na koju je glumica izrazito ponosna, što se može videti po njenim Instagramu.

Također, bila je verena 2011. godine za glumca Džeka Vagnera, a s sadašnjim verenikom Hajserom  pokušava da organizuje venčanje, što otežavaju epidemiološke dere. Par je medijima rekao da žele malo i intimno venčanje, samo u krugu najbližih, a nadamo se da će uskoro želju moći i da ispune.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.