U trendu

Panika na dvoru: Šta će princ Hari otkriti u knjizi o kraljevskoj porodici

U javnosti je juče kao bomba odjeknula vest da britanski princ Hari piše memoare, u kojoj će opisati svoj život od detinjstva do danas. Odbegli princ sada živi u Kaliforniji sa suprugom Megan Markl i dvoje dece, dok Velika Britanija, ali i ostatak sveta već brinu koje detalje o najslavnijoj porodici sveta će Hari otkriti u knjizi.

Harijeva izdavačka kuća „Pengiun Random House“ najavila je da će se knjiga u knjižarama naći krajem sledeće godine, a prema nekim informacijama, Hari je pre godinu dana započeo pisanje. Njemu u procesu rada pomaže čuveni pisac i dobitnik Pulicera J.R. Moringer, prenosi Nova.rs.

– U intimnim i srceparajućim memoarima jedne od najfascinantnijih i uticajnijih osoba našeg doba, princ Hari će prvi put podeliti svoja iskustva, avanture, gubitke i životne lekcije koje su ga oblikovale – naveli su britanski mediji.

Informacije je ubrzo potvrdio i sam Hari.

– Nadam se da mogu da ispričam svoju priču – uspone i padove, greške, lekcije koje sam naučio… Mogu da pomognem svima da vide kako nije bitno odakle dolazimo, imamo mnogo više sličnosti nego što mislite. Uzbuđen sam što će ljudi pročitati u mom životu, koja je iskrena i potpuna – poručio je nekada najvoljeniji britanski princ.

Nakon Harijeve objave, spekulacije su krenule – šta će se naći u knjizi i da li ćemo saznati nepoznate detalje o kraljevskoj porodici?

Prema navodima BBC-a, Harijeva porodica već je u strahu. Javnost je o njima već saznala mnogo toga, što nisu želeli da podele, ali su Hari i Megan pre nekoliko meseci odlučili da je vreme da ispričaju „svoju istinu“.

U jednom od najgledanijih intervjua ovog veka, bračni par je čuvenoj Opri ispričao zašto su napustili okrilje kraljevske porodice i šta su sve preživeli tokom dve godine života Bakingemskoj palati, a veruje se da će u knjizi detaljnije opisati sukobe sa ocem Čarlsom i bratom Vilijamom, kao i neprijatnosti sa kojima se u palati susretala njegova supruga Megan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.