U trendu

Pepe le Tvor na velikom platnu

On je jedan od najpoznatijih ljubavnika na svetu. Prirodno, francuskog je porekla. Izgovara rečenice kao što su: "Zdravo, mala, ja sam oličenje ljubavnika", ili "Proganja me jedna zagonetka: zašto žene beže kad jedino što žele jeste to da budu uhvaćene?", i napokon: "Madam, savladajte se, mora da se šalite". Oh, da, on i smrdi. Naravno, govorimo o Pepeu le Tvoru, čuvenom liku iz crtaća koji nam je ulepšavao detinjstvo.
Pepe, čuveni tvor iz pedesetih, koji je u stalnoj potrazi za "l’amour" i koji ne prihvata "ne" kao odgovor, uskoro će se naći na velikom platnu u sklopu projekta kuće "Warner Bros". On treba da povrati slavu crtaća "Looney Tunes" i ovekoveči ih na velikom platnu u novoj tehnologiji. Pepea će u novoj verziji sinhronizovati čuveni komičar Majk Majers (Mike Myers), koga čeka nimalo lak zadatak da dostojno popuni mesto Mela Blanka (Mel Blanc). Ovde svakako moramo spomenuti i domaću sinhronizaciju ovog crtanog filma koje se sećaju malo starije generacije i maestralnog Vlastimira – Đuzu Stoiljkovića u ulozi omiljenog tvora.
Kuća "Warner Brothers" najavila je film o Pepeu i njegovoj najvećoj ljubavi cica-maci Penelopi (Penelope Pussycat) u kom će jedino ta dva lika biti kompjuterski generisana (CGI), dok će sve ostale tumačiti pravi glumci. Poslednji film iz radionice "Looney Tunes" bio je "Looney Tunes: Back in Action" ("Šašava družina: ponovo u akciji") s Brendanom Frejžerom i Dženom Elfman.
Dok čekamo film, ostavljam vas s Pepeovom rečenicom: "Čudo jedno, kad god žena ulovi muškarca, on poželi da pobegne."

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar