U trendu

„Pepersi“ dolaze u Srbiju!

Jedan od najvećih svetskih rok bendova – „Red Hot Chili Peppers“, nastupiće 26. juna u Inđiji u okviru jednodnevnog Green fest-a, koji organizuju Exit i svetska koncertna agencija „Live Nation“. Pepersi će gostovati u Srbiji u sklopu dvonedeljne evropske turneje u okviru koje planiraju da posete Španiju i Holandiju pre koncerta u Inđiji, te Italiju, Nemačku, Poljsku i Francusku nakon njega.
Ulaznice za Green fest moći će da se kupe od 4. marta na prodajnim mestima „Ticketline“-a. Oni koji su već kupili ulaznice za Exit 07 moći će da kupe ulaznicu za Green fest po najpovoljnijoj ceni od 1.590 dinara, i to samo preko zvaničnog sajta festivala Exit. Najbržih 15.000 kupaca moći će da kupe ulaznice po ceni od 1.990 dinara, a cena ulaznice na dan Green fest-a biće 3.990 dinara.
Organizatori su saopštili da će u prodaju biti pušteno između 50 i 60 hiljada karata, pri čemu ulaznice neće biti prodavane samo u Srbiji već i u regionu, a jedan deo je odmah odvojen za članove fan-kluba ove grupe. Još uvek nije poznato da li će biti organizovanih polazaka iz Beograda i Novog Sada za Inđiju, mada su oni svakako u planu, ali kako je predsednik opštine Inđija naglasio na konferenciji za novinare, ova opština je jako dobro povezana s ta dva grada i autobuskim i železničkim saobraćajem.
Na konferenciji za novinare obratio se i Tim Doudal (Tim Dowdall) u ime organizacije „Live Nation“ i saopštio da bend neće imati vremena za bilo kakva gostovanja, emisije i medijske nastupe već će u Srbiji boraviti svega tih nekoliko sati koncertnog nastupa.
Nastup RHCP-a biće poseban doživljaj i zbog toga što kompletnu produkciju koncerta rade sami, a bina na kojoj će nastupiti biće doneta za ovu priliku iz Belgije. Sam koncertni prostor u Inđiji biće specijalno uređen, a biće izgrađen i parking prostor odgovarajuće veličine.
Prošlogodišnji album grupe „Red Hot Chili Peppers“ – „Stadium Arcadium“, prodat je u više od šest i po miliona primeraka. Čak šest singlova s tog albuma našlo se na najvažnijim svetskim muzičkim top-listama zajedno s pratećim video-spotovima. Prema anketama s prethodnih Exit festivala, Pepersi su najtraženiji strani bend u Srbiji.
Na jednodnevnom Green fest-u 26. juna nastupiće i Kasabian, Kiril, Edo Maajka i Ritam nereda, o kojima će uskoro biti više reči.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar