U trendu

Nije za one sa slabim srcem: Zgodna Britanka ima telo koje hipnotiše (foto)

Zgodna Britanka Rouzi Rof godinama je jedna od najpoznatijih modela u Velikoj Britaniji, a obline obožava da pokazuje na svom nalogu na Instagramu.

Zahvaljujući svom telu Rouzi Rof brzo je napravila zavidnu karijeru modela, a proslavila se naslovnicama za muške magazine “FHM” i “Maksim”.

Još pre nekoliko godina mnogi su komentarisali da će upravo ova devojka naslediti slavu Keli Bruk, koja je više od decenije jedan od najpoznatijih britanskih modela. Danas na Instagramu Rouzi ima i više pratilaca od Keli.

Britanski model, glumica i, kako je nazivaju „Instagram boginja“, još 2011. godine proglašena je od FHM-a jednom od najseksepilnijih žena na svetu.

Danas ima 1,5 miliona pratilaca na Instagramu i uglavnom radi kao Instagram model. Često postavlja više nego izazovne fotografije, pa se njeni pratioci plaše da će je zabraniti na ovoj društvenoj mreži.

Kada su je u jednom intervjuu pitali šta je najgore što muškarac može da uradi na prvom sastanku, rekla je: „Da bude neljubazan prema osoblju. Vrlo je privlačno kada vidite mušlarca koji se sa ljudima i u raznim situacijama ponaša sa puno samopouzdanja i ljubazno. To govori više o njemu od onoga što on priča ili radi na samom sastanku“.

Njen omiljeni izlazak je „plaža, muzika, ništa luksuzno“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.